Andre kilder til information om programmet

Kaspersky-programmets webside i vidensbasen

Vidensbasen er en del af webstedet for Kaspersky Support.

Kaspersky-programmets webside i vidensbasen kan du læse artikler med nyttige oplysninger, anbefalinger og svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du køber, installerer og bruger programmet.

Artiklerne i vidensbasen kan give svar på spørgsmål, som vedrører både Kaspersky-programmet og andre programmer fra Kaspersky. Artikler i vidensbasen indeholder muligvis også nyheder fra Kaspersky Support.

Support til Kasperskys programmer i vores forum

Du kan modtage support fra brugere og Kaspersky-eksperter i vores forum.

I vores forum, kan du se eksisterende emner, skrive kommentarer, oprette nye emner til diskussion og få hjælp.